pestanyes internes

divendres, 12 d’octubre del 2012

5a info- Evolució de participació 1995 - 2011

La Marxa del Garraf ja es una prova consolidada després de 17 edicions dins el calendari de caminades de molts participants. El repte de fer 45 km, pels que fan la Copa Catalana de Caminades de Resistència és la cirereta del patís, una de les de menys desnivell i quilometratge i la darrera de la CCCR. És doncs un darrer esforç. Per altres, no tan acostumats a caminar és una repte, una fita i un objectiu

Des de l'esperit de donar a conèixer el Garraf varem fer la Marxa del Garraf. La primera edició va ser molt d'anar per casa, com moltes altres marxes o caminades, amb poqueta gent i poquet material, només eren 72 persones.

 Amb la incorporació de la MG a la Copa Catalana de Caminades de Resistència i amb la disputa del pòdium per entitats a aquesta darrera prova, la participació va superar els 600.

En els darrers anys, tot i ja no ser aquesta rivalitat sana d'entitats per saber qui guanyarà per la gran diferència de punts, el nombre d'inscrits no ha parat d'augmentar fins els 900 participants el 2010. Xifra que varem superar lleugerament l'any 2011.

La G21 va néixer l'any 2008, pensada per a la gent de Gavà que no s'atrevia amb els 45 km. És una modalitat que es nodreix de la G45 i per aquesta raó el nombre de places està més regulat, amb un màxim de 500 persones.

La suma de totes dues modalitats ens ha permès superar els 1000 participant i caminem cap als 1.500

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada