pestanyes internes

dilluns, 30 de setembre del 2013

1a info: AVUI A LA MITJANIT OBRIM LES INSCRIPCIONS! I NOVETATS IMPORTANTS



S’apropa el gran dia, i en escasses hores obrirem les inscripcions. A més, aquest any us tenim preparades algunes novetats que esperem us agradin.

AQUEST ANY SEREM CAMPIONAT DE CATALUNYA
Aquest any commemorem els 50 anys d’història de la nostra entitat, i per a celebrar-ho amb tots vosaltres la Marxa del Garraf (modalitat de 45 km) d’enguany serà alhora Campionat de Catalunya. Aquest és un premi per entitats que atorga la FEEC i resultaran guanyadores les que quedin classificades entre les tres primeres posicions el dia de la prova segons el nombre de participants federats per cadascun dels centres excursionistes que hi participin. Estant més que demostrat any rere any l’alt número de socis federats d’UME que participen a la Marxa del Garraf, aquest any és una oportunitat única de fer-nos amb el Campionat de Catalunya. Tot així, com proclama la màxima esportiva per excel·lència ... que guanyi el millor!


SAMARRETA FETA A CATALUNYA
També ens fa molta il·lusió poder anunciar que serem, fins a la data, l'única marxa de resistència en oferir als nostres participants com a obsequi una samarreta feta íntegrament a Catalunya. No volem avançar cap detall del disseny definitiu, però estem convençuts que us encantarà. La confecció és a càrrec de l’empresa catalana TUGA. És una casa tèxtil que treballa amb materials d’alta qualitat i com a resultat tindrem una samarreta tècnica que no reté gens les males olors i que asseca amb molta rapidesa les suors corporals.


En aquest aspecte, és una satisfacció i un orgull poder anunciar que aquest any regalarem la samarreta de la Marxa del Garraf 100x100 catalana. A aquest respecte hem d’afegir que, a diferència d’altres marques, Tuga s’encarrega del disseny, del tall i de la confecció íntegrament a Catalunya. Per tant podreu gaudir d’un producte d’alta qualitat fet a casa.

NOU RECORREGUT AL 2014
I ... l’última sorpresa que us teníem preparada és que aquest any serà l’últim en fer-se la Marxa del Garraf (modalitat de 45 km) en l’itinerari de les darreres edicions. El 2014 variarem una part important del recorregut. Ja tenim tot el traçat definit i hem procurat, per un cantó, no perdre l’essència de la nostra Marxa que és l’equilibri existent al massís del Garraf entre la muntanya i el mar, per això continuarem passant pel Mediterrani. I per un altre cantó hem volgut donar resposta a les propostes de millora que en les últimes edicions ens heu anat fent arribar molts dels participants. En aquest sentit, a partir de l’any proper podreu comprovar que la modificació del recorregut afectarà al llarg tram de pista forestal previ al quart control d’avituallament, a Can Carxol, on els voluntaris us serveixen la deliciosa botifarra, i també es veurà modificat tot el tram posterior fins al control cinquè de la Clota, passant pel cim de la Morella i el coll Sostrell.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada