dimecres, 15 d’octubre de 2014

ÚLTIMS DIES D'INSCRIPCIONS I REUNIÓ DE VOLUTARIS

Paradoxalment, l'any que obrim abans les inscripcions és l'any que més temps estem trigant en arribar a les 1.000 inscripcions de la G48.

Factors que hi poden tenir a veure?
  • Sobresaturació del calendari de competicions per muntanya?
  • Cap de setmana desfavorable (1-2 de novembre)?
L'altra pregunta que ens estem fent les darreres setmanes és si arribarem a omplir les inscripcions. Tant si ho aconseguim com si no, més de 800 inscrits a meitat d'octubre és tot un èxit per a nosaltres i no podem fer altra cosa que agrair l'entusiasme de tots, tant als que fareu la Marxa per primer cop com als fidels que repetiu.

Diumenge a la nit, en qualsevol cas, si no s'arriba a les 1.000 inscripcions, tancarem el sistema de manera oficial i definitiva. Així que si t'ho estàs pensant i estàs indecís, a què esperes? No hi pots faltar!

De manera més immediata, demà dijous 16 d'octubre, farem la Reunió de Voluntaris a la nostra seu social, Rambla Lluch nº 4 de Gavà, a les 20:00 del vespre.

No és cap exageració quan remarquem, any rere any, que la Marxa del Garraf no seria una realitat sense la tasca desinteressada dels voluntaris i de les voluntàries. La seva figura és essencial per a la continuïtat d'aquest esdeveniment.

Vols formar part d'aquest gran equip humà? Tant si ja has fet de voluntari en edicions anteriors com si no, t'hi esperem. Ens pots donar un cop de mà a molts llocs i tasques diferents:
  • Lliurament de dorsal
  • Atenció als caminants als punts de control/avituallament
  • Senyalització del recorregut
  • Muntatge i desmuntatge de la infraestructura a la sortida/arribada
I moltes més!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada