pestanyes internes

dijous, 13 de novembre del 2014

GRÀCIES A TOTES I A TOTS UN COP MÉS! US ESPEREM L'ANY QUE VE



Divendres passat, seguint la tradició dels darrers anys, la Unió Muntanyenca Eramprunyà va voler reconèixer i premiar l’esforç dels participants més grans i més joves de la Marxa del Garraf, en les seves dues versions, 48km i 21km.

En l’acte de lliurament d’aquests premis, els organitzadors de la Marxa van fer un breu balanç de l’edició d’enguany i van fer un agraïment públic tant als participants com als voluntaris que durant tota la jornada van ajudar de manera totalment desinteressada: als punts d’avituallament, amb l’equip de marcatge i escombra, a l’arribada...

Aquestes són els premiats i les premiades a la Marxa del Garraf 2014



Abans de donar pas a un pica-pica i refrigeri com a cloenda de l’acte, els afortunats van voler mostrar amb honor i emoció les seves insígnies. Per a tots, va haver un preciós diploma commemoratiu. I a més, motxilles per als més joves, i bastons telescòpics per als més grans.



Bé, pel que a nosaltres respecta, ens acomiadem fins d’aquí uns mesos. Farem en breu diverses reunions per a valorar els pros i els contres que hem detectat a la Marxa d’aquest any, i posarem ja la mirada de cara a la propera edició, amb l'esperit de millorar en tot el que poguem.

A través de les xarxes socials enllaçarem les novetats que anem publicant més endavant al nostre blog.

Bones festes i feliç 2015!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada