pestanyes internes

dimecres, 23 de setembre del 2015

ENGUANY TORNEN ELS POLARS


Bon dia a tothom.

Com prova l'inici de la tardor, que tot just li acabem de donar la benvinguda? Pel que fa a l'equip d'organització de la 21ª edició de la Marxa del Garraf estem molt contents amb el bon ritme d'inscripcions, a les quals vam donar el tret de sortida diumenge passat.

Com cada any, us anirem mantenint informats de tota l'actualitat a través d'aquest blog. I avui volem dedicar el protagonisme al que serà l'obsequi per a totes les persones participants. Encara estem acabant de definir el seu disseny definitiu, però us podem avançar que serà ... un forro polar!

Sí, ànimes fidels i repetidores de la Marxa, tornem a regalar un polar com ho vam fer a les edicions de 2010 i 2011. Dues peces de roba que, passat el temps, ens continuem trobant molt sovint, sobretot a la tardor i a l'hivern, per molts indrets del nostre país. Serà una prova que va ser un èxit?

Tant sí com no, després de tres edicions amb samarreta de màniga llarga, el polar torna a la Marxa del Garraf i de moment us podem avançar que el tall serà unisex, i que en el moment de formalitzar la inscripció s'haurà d'escollir la talla.

Senyores i senyors de l'equip organitzador de la Marxa del Garraf 2015, com puc saber que no la pifiaré en escollir la talla? Perquè cada marxa o cursa és un món, i cada proveïdor tèxtil treballa amb mides de tall diferents.

No patiu, aquí teniu les mides exactes de cadascuna de les talles a escollir.



















Un avís molt cordial: no s'admetran canvis de talla quan recolliu el polar als tenderols de lliurament de dorsals. Considerem que amb la informació que us oferim podeu saber quina és la vostra talla més adient en el moment de fer la inscripció. Agraïm la vostra comprensió i la vostra col·laboració.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada