pestanyes internes

dissabte, 24 d’octubre del 2015

INSCRIPCIONS TANCADES. MOLTES GRÀCIES A TOTHOM!

El passat dimarts, 20 d'octubre, va finalitzar el període d'inscripcions a la Marxa del Garraf. Estem encara fent un últim recompte del total de persones inscrites perquè hem tingut peticions de baixa d'última hora.

Pel que fa a la G48, a diferència dels darrers anys, no podem cridar als quatre vents que les hem exhaurit, però no ens sentim pas frustrats ni decebuts al respecte. I aprofitem la ben entesa per a manifestar la nostra voluntat de NO ampliar el termini d'inscripcions ni acceptar-ne fora d'aquest, malgrat que el nostre reglament així ho contempla.

Així que moltíssimes gràcies als participants de la Marxa del Garraf 2015! Gràcies pel vostre interès i pel vostre entusiasme, tant als fidels que repetiu com aquells que hi sereu per primera vegada.

Us informem que ja estem actualitzant tota la informació que us serà de gran utilitat el dia de la Marxa. En breu la tindreu disponible a les següents pestanyes que anirem afegint a la capçalera d'aquest blog:

-Tot dels Avituallaments
-Programa i Lliurament de Dorsals
-Serveis i Aparcaments
-Sorteigs i Premis Especials

8 comentaris:

  1. Bona tarda,
    Som 3 noies que portem mesos entrenant-nos per poder fer la marxa del Garraf. Vam intentar fer la inscripció varies vegades però ens va sortir inscidencia per la targeta utilitzada a l'hora de fer el pagament. No sé si és possible però els hi agrairiem moltíssim si hi hagues alguna opcio i estiguéssim a temps d' inscriure'ns. De veritat que ens fa molta il·lusió i és una fita personal a aconseguir. Moltes gràcies per avançat.

    ResponElimina
  2. Bon dia Maria.
    Lamentem comunicar-te que ens és impossible fer les inscripcions fora del termini establert. Sabem que de vegades alguns participants tenen problemes a l'hora de fer el pagament, però és un aspecte personal del participant no pas de l'organització. Penseu que les inscripcions van començar el 20 de setembre i, en totes dues modalitats, les inscripcions es van allargar fins l'11 d'octubre. A més, el dia 21 varem oferir noves inscripcions a la mateixa entitat, amb pagament en metàl·lic.

    Atentament
    Equip de l'organització de la Marxa del Garraf

    ResponElimina
  3. Hola
    Quins seran els horaris disabte per agafar els dorsals
    gracies

    ResponElimina
  4. Cuantos participantes en total saldrán en la MG48?
    Gracias

    ResponElimina
  5. Bon dia.
    La participació a la G48 ronda les 600 persones.
    Equip de l'organització de la Marxa del Garraf

    ResponElimina
  6. Hola, us vaig enviar un email a l'adreça marxadelgarraf@gmail.com per un tema amb un canvi de inscripció però no he rebut resposta. Em podeu confirmar, si us plau, que l'he rebut? Moltes gràcies! M.Eugènia

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Maria Eugenia. Revisa el correu, si us plau, ja t'hem respost.

      Elimina