dilluns, 31 d’octubre de 2016

ACTUALITZADA LA INFORMACIÓ SOBRE SERVEIS I APARCAMENT

Comença el compte enrere!

Ja teniu disponible a la capçalera del blog, i amb totes les dades actualitzades, la pestanya Serveis i Aparcament.

La informació que hi trobareu és la següent:

L'organització de la Marxa del Garraf vol que passeu amb nosaltres una magnifica jornada i posem al vostre abast totes les nostres energies, infraestructura, material i els equipaments municipals cedits per l'Ajuntament de Gavà.


- Dutxes i lavabos.
- Massatges.
- Recollida de dorsals.
- Aparcaments cotxes.
- Gàbia corredors.

SERVEIS als MARXADORS
DUTXES I LAVABOS (Zona Esportiva Diagonal)

Els lavabos seran oberts des de les 5.15 fins a l'hora de tancament de la marxa, i les dutxes estaran disponibles des de l'arribada dels participants fins a l'hora de tancament. Tant els lavabos com les dutxes es troben a la Nova Piscina Municipal de Gavà, a uns 100 metres de la sortida. Accés restringit als participants, cal presentar el dorsal.


RECOLLIDA ANTICIPADA DORSAL - DISSABTE A UME 

Els participants que ho desitgeu, podeu recollir el dia abans a la seu de la nostra entitat el vostre lot de participant que inclou el dorsal, la samarreta i altres regals. Haureu de presentar el vostre DNI acompanyat de la llicència federativa en vigor (en cas de ser federat). Si ve a recollir-lo en nom vostre algun amic o familiar, haurà de presentar una autorització signada amb fotocòpia del DNI i de la llicència federativa (si esteu federats). CONSULTEU HORARIS.

SITUACIÓ DELS APARCAMENTS 


Trobareu 3 aparcaments senyalitzats: Carrer 8 de marçParc del Mil·leni i carretera de la Sentiu (de l'abocador). Els espais autoritzats per aparcar són relativament petits per la quantitat de participants que veniu amb cotxe, us recomanem que arribeu amb temps suficient per buscar-ne en cas de ser plens.

 GÀBIA DE CORREDORS
Per alleugerir la sortida i per evitar friccions entre marxadors i corredors posarem davant la línia de sortida una gàbia de corredors de capacitat limitada, oberta a les 5.40 hores i tancada a les 5.55 hores. És obligatori fitxar per entrar i així es verificarà la seva participació. NO FITXAR implicarà que no s'ha pres la sortida i en conseqüència estarà DESQUALIFICAT. El temps començarà a comptar a partir del tret de sortida. Darrera la gàbia de corredors hi haurà la sortida de marxadors.

ALTRES
Got per a tota la marxa
Obsequi d'inscripció
Record al finalitzar i participació en el sorteig d'un premi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada