pestanyes internes

dijous, 9 de febrer del 2017

Marxa del Garraf 2017. Comença el compte enrere!


Comencem el 2017 carregades i carregats d'il·lusió i d'entusiasme. El mes de novembre sembla molt llunyà, però el temps passa volant. Amb l'esperit de superar-nos any rere any, i poder donar el millor de nosaltres mateixes i mateixos, l'equip d'organització de la Marxa del Garraf ja estem en rodatge. 

Com a gran novetat, tal com ja ha informat la FEEC a través del seu portal web fa pocs dies, podem anunciar-vos que passem a formar part d'un nou calendari: el Circuit Català de Caminades de Resistència. Representants de totes les entitats que havíem format part de la Copa Catalana de Caminades de Resistència dels darrers anys hem mantingut diverses reunions durant els últims mesos amb l'Àrea Tècnica de la FEEC. Hem fet un balanç profund i exhaustiu de la situació en què ens trobàvem i va sorgir un debat molt enriquidor respecte a la nostra perspectiva de futur. I una de les principals conclusions a la que vam arribar és que calia recuperar l'esperit dels inicis basat en la no competitivat i en el foment del senderisme arreu del nostre país, sense importar qui acaba primer la caminada, sense classificacions per temps, potenciant l'ambient jovial i de fraternitat entre participants. Amb aquest propòsit, impulsem aquest nou Circuit del qual trascendirà en pocs dies el reglament definitiu, i estarà disponible per a la seva consulta a través del web de la FEEC.




A través d'aquest blog, us continuarem compartint regularment tota la informació rellevant de l'edició d'enguany de la Marxa del Garraf

Reserveu-vos aquesta data: diumenge 5 de novembre de 2017

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada