pestanyes internes

dijous, 26 d’octubre del 2017

Programa horari, recollida de dorsals, lavabos, dutxes, aparcament i altres informacions rellevants

Bon dia a tothom!

Queda poc menys d'una setmana per a la gran data. Comencem a notar la tremolor a les cames i el formigueig a l'estómac. I no és cap exageració. Ens il·lusiona i ens motiva moltíssim encarar la recta final d'un gran esdeveniment com és la nostra Marxa del Garraf. Estem desitjant veure les vostres cares de felicitat a la sortida, als controls de pas, als corriols, a l'arribada enmig de les grans recepcions de familiars i amistats properes.

Sabem del cert que moltes persones sou fidels incondicionals, i coneixeu quasi millor que nosaltres tots els detalls més importants. Tot i així, avui reproduïm en aquest post la informació més important, que també teniu disponible a dues pestanyes de la capçalera fixa del blog: Programa i Lliurament de Dorsals i Serveis i Aparcaments.

PROGRAMA HORARI - RECOLLIDA DE DORSALS

En primer lloc, us passem l'agenda amb els horaris, tant de dissabte 4 com de diumenge 5:


APARCAMENT 

Pel que fa a l'aparcament, trobareu 3 aparcaments senyalitzats: Carrer 8 de marçParc del Mil·leni i carretera de la Sentiu (de l'abocador). Els espais autoritzats per aparcar són relativament petits per la quantitat de participants que veniu amb cotxe, us recomanem que arribeu amb temps suficient per buscar-ne en cas de ser plens.



LAVABOS I DUTXES

Els lavabos seran oberts des de les 5.15 fins a l'hora de tancament de la marxa, i les dutxes estaran disponibles des de l'arribada dels participants fins a l'hora de tancament. Tant els lavabos com les dutxes es troben a la Nova Piscina Municipal de Gavà, a uns 100 metres de la sortida. Accés restringit als participants, cal presentar el dorsal.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada