pestanyes internes

dijous, 9 de novembre del 2017

Fotografies molt especials del control de Solius

Bon dia a tothom!

Ens van arribant més fotografies de la Marxa del Garraf d'enguany. Avui volem compartir unes imatges del tercer punt control de la G48: Solius.

És el relleu de l'antic control de Can Carxol. L'equip de voluntaris continuen servint als participants entrepans de botifarra, entre d'altres queviures. Ara no toca just després la vertiginosa pujada fins a la Pleta Xica, tal com passava abans de 2014. I les valoracions que ens arriben al respecte són del tot positives. Actualment, després d'aquest avituallament toca una baixada suau, per a creuar la pista de Begues a Plana Novella a l'alçada de les Borigues i encarar una pujada lleu fins a la carena de la Serra de la Guàrdia. El menjar es pot digerir en millors condicions, i al control hem millorat considerablement en cobertura mòbil. La qual cosa és un plus de seguretat per a tothom.

Com ja hem dit, i ens hi tornem a reivindicar, sense la dedicació del voluntariat, la Marxa del Garraf no seria una realitat. Així que pel que fa a Solius, moltíssimes gràcies Laura, Marcelina, Encarna, M. Victoria, Pepa, Miquel, Manuel, Antonio, Jaume, Salvador, Juan i Juan José!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada