pestanyes internes

dimarts, 7 de novembre del 2017

Fotografies sensacionals del control de Campgràs

Bon dia!

No defallim en la nostra tasca col·lectiva i comunitària d'elaboració del gran àlbum d'imatges de la Marxa del Garraf del 2017.

Tots els punts de control són molt especials. Totes les persones voluntàries que hi han estat al peu del canó, des del muntatge fins al desmuntatge, servint-vos els queviures amb un somriure d'orella a orella en tot moment, són valuoses i imprescindibles a parts iguals. I avui volem compartir algunes fotografies del primer dels controls, tant de la G21 com de la G48: Campgràs! Sí, el dels donuts i els plumcakes. El de la colla que munta la instal·lació dissabte a la tarda, que hi passa la nit i que enguany ha sobreviscut a una tempesta vespertina i nocturna de cal Déu, sense renunciar en cap moment al bon humor i a la camaraderia pròpia d'un cau.

Voleu veure unes fotografies espectaculars de Campgràs? Doncs feu click al següent enllaç:


Una vegada més, en nom de tot l'equip d'organització, moltíssimes gràcies Carme, Marta, Matilde, Maria José, Rosa, Laura, Sònia, Mireia, Meritxell, Àngels, Ruth, Isabel, Pepe, Josep, Dani, Toni, Andreu i Alfonso pel vostre entusiasme, la vostra implicació i la vostra complicitat.


Heu participat a la Marxa del Garraf aquest any i heu fet fotografies i/o videos? Voleu que les compartim a les nostres xarxes? Envieu-los a marxadelgarraf@gmail.com i els incorporarem al gran àlbum d'imatges de l'edició del 2017.   

2 comentaris:

  1. Respostes
    1. Bon dia,

      Tot i que no som una prova competitiva, ja estan disponibles els llistats al web de l'entitat:

      http://umegava.org/comu/index/marxa_garraf.php

      Elimina