pestanyes internes

dimecres, 20 de juny del 2018

Marxa del Garraf 2018: ja estem en Marxa!

Molt bon dia entusiastes de la Marxa del Garraf!

Tenim molt bones notícies. La maquinària està funcionant a ple rendiment, i us podem confirmar, entre altres coses, que mantenim el recorregut del 2017; que l'edició d'enguany tindrà lloc el diumenge 11 de novembre de 2018; i que l'equip d'organització ja està tramitant les sol·licituds de permís i avisos pertinents a ajuntaments i altres administracions competents en el territori pel que transcorre la Marxa del Garraf. Així doncs, ja us podeu reservar aquesta data a l'agenda, i esperem comptar amb la vostra participació.

Com ja sabeu moltes i molts de vosaltres, el desembre passat, la nostra entitat va traslladar la seva seu social. Des d'aleshores, la Unió Muntayenca Eramprunyà té el seu epicentre al número 6 del carrer Salvador Lluch de Gavà. Després de dècades ubicats a la Rambla d'aquest municipi del Baix Llobregat, veníem oferint la possibilitat de recollir el dorsal de manera anticipada, el dia previ a la Marxa, a davant del nostre local, on instal·làvem un seguit d'infraestructures amb el suport de l'Ajuntament de Gavà. L'esmentat carrer, en el qual es troba l'edifici que alberga les nostres actuals instal·lacions, és d'accés restringit a vianants, és més estret, i per aquesta raó estem treballant encara per a determinar quin serà el nou punt de lliurament anticipat de dorsals.

També estem treballant en altres temes com el disseny de la samarreta amb la que obsequiem a les persones que participen a la Marxa, en l'organització de l'equip de voluntariat, en els preus i dates d'inscripció, en l'actualització del reglament...

Voleu estar al dia de totes les novetats a partir d'ara? Doncs seguiu-nos a través d'aquest blog i de les nostres xarxes socials.

Us faria il·lusió col·laborar amb nosaltres i formar part de l'equip d'organització? Tota ajuda és més que benvinguda. Així que no us ho rumieu més, i sumeu-vos a aquesta gran família per a viure una experiència inoblidable!

I per acabar el post d'avui, volem fer arribar un agraïment especial a un amic que participa infatigablement a totes les edicions de la Marxa del Garraf, i a la resta de caminades que conformen el Circuit Català de Caminades de Resistència de la FEEC. Parlem ni més ni menys que del gran Xavier Capdevila Carrera, fotògraf entusiasta i incansable de totes aquestes marxes. Del seu reportatge extens i formidable de la passada edició, rescatem una instantània amb vistes al poble i port del Garraf, presidit per la Penya Falconera, amb la qual estem encapçalant el nostre blog i les nostres xarxes socials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada