pestanyes internes

dissabte, 27 d’octubre del 2018

TANCADES LES INSCRIPCIONS PER INTERNET

Feliç dissabte plujós de tardor a tothom!

Tal com ja estava contemplat al reglament, i tal com havíem recordat els darrers dies a les nostres xarxes socials, ahir va finalitzar el termini de les inscripcions online.

Moltíssimes gràcies a totes i a tots els que us heu inscrit.


Vols participar a la Marxa del Garraf d'enguany i t'has quedat sense dorsal? No t'amoïnis. Tens una última i definitiva oportunitat.

De les 900 places de la G48 queden encara disponibles 313, i les posarem a disposició de tothom qui pugui estar interessat, juntament amb les 100 de la G21 que ja estava previst oferir, per a inscripció presencial el proper dilluns 29 d'octubre de 2018. 

Us esperem a la nostra seu social, situada al carrer Salvador Lluch nº 6, de Gavà. Hi serem de 19:00h a 21:00h i us atendrem per estricte ordre d'arribada. Només s'acceptarà pagament en metàl·lic.

Tant si s'esgoten totes les inscripcions presencials disponibles, com si no, dilluns 29 a la nit donarem el procés d'inscripció de la Marxa del Garraf de 2018 per conclòs, de manera absolutament definitiva.

Per a oferir les màximes facilitats possibles, si no pots venir dilluns 29 al nostre local , et pot inscriure una tercera persona emplenant el formulari amb les teves dades, i fent el pagament corresponent al moment. A més a més, una persona pot inscriure a vàries terceres persones, no posem limitacions en aquest sentit.

No volem que ningú es quedi fora. Així que reviseu tota la informació necessària i si teniu cap dubte som a la vostra disposició a través de la bústia de correu marxadelgarraf@gmail.com

Moltíssima sort!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada