pestanyes internes

divendres, 2 de novembre del 2012

10a info - Tres equips de l'ONCE a la MG

Per tercer any, la Marxa del Garraf tornarem a tenir equips de la ONCE de muntanya. En un afany d'obrir la MG a tothom, la participació deficients visuals és un graó més per a la nostra prova. Si us hem comentat moltes vegades esforç que suposa per a la nostra entitat i pels voluntaris que s'impliquen, aquest és un altre exercici d'esforç i superació que per molts sembla impensable.

En la seva primera participació, membres de l'organització ens varem quedar astorats en el moment que ens van comentar que hi volíem participar. Els hi varem informar de les dificultats dels camins, però guies de l'equip d¡invident ja coneixien el terreny. Bocabadats ens vàrem quedar en veure'ls arribar a la G21 tan d'hora, aquesta gent no va ràpid, corren i molt.

Enguany tindrem 3 equips i per primera vegada un d'ells farà la G45. Els equip estan formats per un guia més un o dos persones. El guia encapçala l'equip i van agafats d'una barra guia. Els hi desitgem una molt bona Marxa. Els identificareu per la barra que uneix als membres de l'equip.

2 comentaris:

  1. Gracies a l´organització de la MARXA , per facilitar-ho.Ens veiem a la MARXA.

    ResponElimina
  2. GRACIES PER PODER FER QUE LA MARXA DEL GARRAF SIGUI ACSESSIBLE A ESPORTITES AMB disCAPACITAT VISUAL.
    UN ANY MÉS GAUDIREM DE LA MARXA, DE L'ORGANITZACIÓ I DEL MOLT BON TREBALL FET PEL GRUP DE VOLUNTARIS.
    UNA ABRAÇADA I ENS VEIEM EL DIA 11
    GMAO BY RUNNERING.

    ResponElimina