pestanyes internes

dilluns, 29 de setembre del 2014

ESGOTADES LES INSCRIPCIONS DE LA G21 PER INTERNET!




Tal com pronosticàvem, en escassos 8 dies s’han exhaurit les 400 places d’internet de la G21. En primer lloc, volem traslladar el nostre més sincer agraïment a totes les persones que conformeu aquesta xifra d’inscrits, pel vostre interès i entusiasme, tant als que repetiu com als que vindreu per primer cop.

Totes aquelles persones que teniu intenció d’apuntar-vos i de moment us heu quedat fora, no us desanimeu pas. Com els darrers anys, oferim 100 places presencials d’aquesta modalitat G21. Enguany obrirem les inscripcions el dilluns 20 d’octubre, a les 19:00 de la tarda, a la seu de la nostra entitat: Rambla Lluch, nº 4 de Gavà (estem a escassos metres de l’estació de tren).

Així que, teniu una última oportunitat. No la desaprofiteu. La nostra recomanació és que no arribeu justos de temps. Per l’experiència dels darrers anys, hem observat que es comença a formar cua abans de les 18:00 de la tarda.

Pel que fa a la G48, el ritme d'inscripcions també és vertiginós. Estem a punt d'arribar a l'equador de les 1.000 places. Així que en pocs dies també llegireu la notícia que s'han esgotat totes les places d'aquest modalitat. Indecisos o decidits a inscriure-us a la G48 ... no us adormiu! 


Molta sort a tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada