pestanyes internes

dimecres, 24 de setembre del 2014

INSCRIPCIONS OBERTES I GRANS NOVETATS


Les inscripcions ja estan obertes des de la mitjanit de dissabte, i avancen a un ritme frenètic. En pocs dies s’exhauriran les 400 places d’internet de la G21. Les 1.000 places de la G48 no trigaran gaire més. Així que si no us heu inscrit encara, afanyeu-vos i no us quedeu sense lloc a aquesta gran cita. Recordem, el proper diumenge 2 de novembre de 2014.

Divendres passat, com ja vam anunciar a aquest blog i a través de les xarxes socials, vam fer a la nostra entitat la presentació oficial de la 20a edició de la Marxa del Garraf. A l’acte de presentació hi va intervenir el president d’UME, Néstor Gómez, el director de la Marxa del Garraf, Oriol Barberà, i també vam comptar amb la presència de l’alcaldessa de Gavà, la senyora Raquel Sánchez.

El president d'UME, adreçant-se als assistents durant la presentació de la 20a Marxa del Garraf.
Va ser una oportunitat magnífica per a conèixer de primera mà totes les novetats que incorpora l’edició d’enguany de la Marxa del Garraf:
  • Com a novetat més destacable hi ha la renovació de 15 km del recorregut dels darrers anys entre Vallgrassa i la Clota. D’aquesta manera, augmentem la seguretat i la confortabilitat evitant rieres i valls, i donant més protagonisme a les carenes i els corriols. I també assegurant la cobertura de telefonia mòbil als controls d’aquest tram, que canviaran respectivament la seva ubicació: Vallgrassa es trasllada a Plana Novella, i Carxol al Pla dels Solius.
  • El reglament general de la Copa Catalana de Caminades de Resistència inclou dues modificacions significatives: en primer lloc, fixa una edat mínima per a participar-hi, concretament 14 anys; i en segon lloc estableix un seguit d’equipaments de seguretat obligatoris, que són una manta tèrmica, una reserva d’aigua, llum frontal amb piles i telèfon mòbil amb bateria.
  • Aquest any, els participants escolliran la talla de la samarreta en el procés d’inscripció.
  • I des de l’organització estem treballant per a oferir uns descomptes especials en equipaments culturals, restauració i allotjaments durant el cap de setmana de la Marxa.

Respecte a aquestes darreres novetats, a través d’aquest blog i de les xarxes socials us informarem amb més detall durant les properes setmanes. Us animem a seguir-nos i a mantenir-vos al dia de la Marxa del Garraf 2014.

També us volem recordar que podeu consultar al detall el nou itinerari de la G48 a la pestanya superior titulada Recorregut. Veureu que també podeu descarregar el track per al GPS o mòbil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada