pestanyes internes

dimarts, 30 d’octubre del 2018

TANCADES A TOTS ELS EFECTES LES INSCRIPCIONS A LA MARXA DEL GARRAF 2018

Bon dia a tothom!

En primer lloc, volem fer arribar un agraïment sentit i sincer a totes les persones que ja formeu part de l'equip de voluntariat de la 24ª edició de la Marxa del Garraf.

Cada any ho diem, ho reivindiquem, ho emfatitzem, i no ens cansarem de repetir-ho. Sense vosaltres, un gran esdeveniment de l'envergadura de la Marxa del Garraf, no seria una realitat.

Tot aquest equip humà ja està portant a terme diverses tasques de preparació, i ens entusiasma i ens il·lusiona poder deixar constància que està tota la logística molt ben encarrilada.

Part d'aquest equip de persones, ahir, va ajudar a tancar un dels assumptes crucials: les inscripcions.


Tal com estava previst, i tal com vam anar recordant els darrers dies, vam oferir 100 inscripcions presencials de la G21, a les quals vam sumar 313 dorsals de la G48 que havien quedat disponibles en finalitzar les inscripcions online el passat divendres 26 d'octubre.

Sumant les inscripcions virtuals i presencials, el resultat final ens sembla més que satisfactori: 1.188 persones inscrites en total!

Com ja vam avançar ahir, l'equip d'organització dóna el procés d'inscripcions per conclòs de manera absolutament definitiva a tots els efectes, per a enfocar-nos en la resta de tasques en aquesta recta final abans de la gran data.

En aquest sentit, no s'atendran peticions d'inscripció fora de termini. També fem saber a tothom que tampoc s'atendran peticions de reintegrament del preu d'inscripció davant de cap supòsit d'imprevist d'última hora: canvis de torn a la feina, lesions, ingressos hospitalaris, enterraments de persones properes...

I no farem excepcions de cap tipus.
 
Moltíssimes gràcies a totes i a tots per la vostra comprensió i la vostra col·laboració!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada