pestanyes internes

dimarts, 13 de novembre del 2018

La Marxa del Garraf de 2018 ja és una realitat. Moltes gràcies a totes i a tots!

Bon dia companyes i companys,

Pel que fa tot l'equip de voluntàries i voluntaris, moltíssimes gràcies a totes i a tots per la vostra implicació, per la vostra il·lusió i pel vostre entusiasme. Us hi heu deixat la pell en les respectives tasques i ubicacions  en les quals heu donat suport. Heu donat el millor de vosaltres mateixes i mateixos, i ho heu transmès a totes les persones que han participat en aquesta 24ª edició de la Marxa del Garraf.

Tal com ha passat en anys anteriors, és emocionat comprovar les complicitats i les sinergies que han sorgit en els diferents equips de treball: punts d’avituallament, grup de marcatge, grup escombra, lliurament de dorsals dissabte a la Rambla, control del punt de sortida/arribada… S’ha respirat un ambient de bon rotllo excepcional i increïble. Així que, una vegada més, moltíssimes gràcies a totes i a tots per haver-ho fet possible.

En quant a totes les persones que us hi heu inscrit i hi heu participat, moltíssimes gràcies pel vostre interès, i també per la vostra fidelitat perquè ens consta que la immensa majoria heu vingut fins a terres garrafenques repetint experiència.


Tant a voluntaris, com a participants, us demanem col·laboració per a confeccionar un gran àlbum fotogràfic i videogràfic de record d'aquesta edició. Així que tothom que s'hi animi, que ens enviï les seves imatges a marxadelgarraf@gmail.com

Com a cloenda de la present edició de la Marxa del Garraf, esteu convidades i convidats a un refrigeri que tindrà lloc després del lliurament de reconeixements i obsequis als participants més veterans i més novells. Enguany, aquest acte se celebrarà el proper divendres 23 de novembre, a les 20:00h del vespre, a la nostra seu social, situada carrer Salvador Lluch nº 6, de Gavà.

Us hi esperem! Una abraçada ben forta!

1 comentari:

  1. Gracias a todos especialmente ala escoba que si fuera x ellos y dos participantes mas padre e hija que me an dejado una linterna para hacer el trozo mas duro los ultimos 9 km la clota gava gracias chico a todos

    ResponElimina